Na hrvatsko tržište dolaze čarobni keksići koji će vas oduševiti! Začinite svoja jutra, razveselite svoje večeri novim, bogatim okusima! Čudesna priča o Crêpes Dentelle Gavottes započela je davne 1920. godine, kada je Marie-Catherine Cornic ostavila jednu od svojih palačinki da se predugo kuha na štednjaku. Odlučila ju je presaviti i smotati te tako dobila čudesan, lagan i hrskav kolačić – rođene su Crêpes Dentelle Gavottes.

Danas u ovoj tvornici keksa radi preko 400 zaposlenih te proizvede 800 milijuna keksića i proda ih u 50 zemalja svijeta!

Koja je tajna ovih malih bretonskih keksića?
Ova palačinka, smotana 8 puta oko sebe, pažljivo čuvan know-how i jednostavna receptura smišljena od strogo biranih sastojaka tajna su ovog, možda i najboljeg, kolačića na svijetu!

Proizvode se u različitim okusima poput slane karamele s maslacem, ananasa i marakuje, a također ih oblaže tamnom ili mliječnom čokoladom. Izvrsno slažu s vrućom čokoladom, ali i sladoledom!

Dolaze u elegantnoj, lijepo ukrašenoj kutiji i savršen su poklon u svakoj prilici.

Namaz
Kremasti namaz od kakaa povezan s jedinstvenom hrskavošću Crêpe Dentelle kolačića iznenađuje svojom hrskavom teksturom i izdašnim čokoladnim okusom. Izvrstan je dodatak vašim palačinkama i slasticama.

Svi proizvodi su napravljeni:
• bez GMO-a
• bez palminog ulja
• bez hidrogenih ulja
• bez bojila i konzervansa
• sva jaja korištena u receptima su iz cage-free uzgoja
• brašno, maslac i šećer su 100% proizvedeni lokalno, u Francuskoj

Prepustite se slasnim okusima i jedinstvenoj hrskavost!

Proizvodi dostupni na webshopu bazzar.hr. Preporučena informativna cijena 90 gramskog pakiranja kolačića je 17,99 kuna, a namaza 33,99 kn.