Foto: Mladen Šarić

Poklon bonom darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split te priliku da poslovni partneri odaberu nešto baš po svojem ukusu iz njima omiljenih trgovina

Odabrati savršeni poklon za poslovne partnere kojima želite zahvaliti za lijepu suradnju izgleda kao nemoguća misija? Ne brinite, imamo rješenje: priuštite im točno ono što žele – darujte im poklon bon City Centera one! Njime darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split te priliku da poslovni partneri odaberu nešto baš po svojem ukusu iz njima omiljenih trgovina.

A ukoliko tražite inspiraciju za najbolji blagdanski shopping, kliknite na citymixandmatch.hr jer se tamo kriju fashion, beauty i lifestyle trendovi koje za vas pripremaju poznati stilisti i priznati urednici, a sve s prijedlogom najatraktivnijih komada iz trgovina City Centera one. City Mix &Match pruža vam svijet inspiracije kojem ćete se poželjeti stalno vraćati.

Ovih blagdana formula je jednostavna: darujte savršen poklon, onaj koji će izazvati oduševljenje, radost i iskrenu zahvalu poslovnih partnera i drugih vama važnih osoba – darujte poklon bon! Možete ga kupiti online na citycenterone.hr ili na Mjestu za informacije vama najbližega City Centera one.

Ugodne i sretne blagdane želimo!