Delmerion, dobavljač proizvoda za njegu kože, kose i oralne higijene, na hrvatskom je tržištu započeo suradnju s agencijom BOLD PR. Delmerion je prepoznao agenciju BOLD PR kao ravnopravnog partnera koji tvrtki može pružiti cjelokupna komunikacijska rješenja. BOLD PR će biti zadužen za strategiju, planiranje i provedbu komunikacijskih i marketinških aktivnosti tvrtke čija je vizija biti kultni dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca.

Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012., a njegovim posredstvom potrošačima su ušli u živote kozmetički brendovi Apivita i dr. brandt. Nedavno je Delmerion dobio i zastupništvo za MARVIS, svjetski priznati talijanski brend pasti za zube.

“Izrazito me veseli novo poglavlje u poslovanju pred kojim se našao Delmerion. Širenjem portfelja brendova koje zastupamo, pojavila se i pojačana potreba za komunikacijskim aktivnostima. U agenciji BOLD PR smo prepoznali tim koji dijeli iste vrijednosti i strast za vrhunskim brendovima koje njegujemu u Delmerionu. Zajedničkim naporima radit ćemo na implementaciji naših kampanja, kako bismo osnažili poziciju na tržištu“, izjavila je Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica Delmeriona.

Delmerion je još jedan u nizu klijenata kojim je agencija BOLD PR osnažila svoj portfelj renomiranih brendova.

“Ponosni smo i sretni što je Delmerion u nama prepoznao partnera koji će im pomoći u pozicioniranju u komunikacijskom smislu i s kojim ćemo zajednički raditi na zanimljivim i inspirativnim projektima”, izjavio je Daniel Hajden, direktor agencije BOLD PR.