Apivita, priznati grčki brend prirodne kozmetike koji koristi 100% prirodne sastojke u kojima spaja ekstrakte 5500 biljaka prikupljenih iz Grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima, od danas je dostupan u hrvatskim ljekarnama, doznali smo na današnjoj prezentaciji i konferenciji za novinare.

nikos-koutsianasOvaj poznati brend prirodne kozmetike, u društvu Meri Delić, glavne izvršne direktorice tvrtke Delmerion d.o.o. koja je zastupnik Apivite za Hrvatsku, osobno je predstavio utemeljitelj i vlasnik tvrtke Nikos Koutsianas koji je pritom istaknuo brojne prednosti svojih proizvoda i poslovanja Apivite.

Tvrtku je pokrenuo zajedno sa svojom suprugom Niki 1979. godine u maloj obiteljskoj ljekarni, a inspiraciju su pronašli u pčelama i njihovim proizvodima, bogatstvu grčke flore i Hipokratovom holističkom pristupu zdravlju i ljepoti.

Tako je rođena prva kompanija prirodne kozmetike u Grčkoj. Od prvog dana djelovanja do danas, Apivita sustavno ulaže u istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda za ljepotu i zdravlje s vlastitim odjelom za istraživanje i razvoj, a 31 godinu kasnije, strast i vizija Apivite je u potpunosti prihvaćena ne samo u Grčkoj već i u dvadesetak zemalja diljem svijeta, poput Australije, Belgije, Cipra, Hong Konga, Japana, Luksemburga, Nizozemske, Španjolske, Švedske, SAD-a, a od danas i Hrvatske.

“Izuzetno smo ponosni što je tvrtka Delmerion ovaj izniman brend, Apivitu, dovela u Hrvatsku. Naime, radi se o proizvodima koji se uvelike razlikuju od ostalih dostupnih na ovom tržištu, a svojim isključivo prirodnim sastojcima nude najbolje od prirode, a samim time i najzdravije. U više od 30 godina iskustva u Apiviti je razvijeno više od 5000 formula na bazi prirodnih sirovina, čime je postignut 100% prirodni koncentrat u svakoj formuli. U svakoj životnoj dobi, neovisno o spolu, ključno je voditi računa o ‘prehrani’ svoje kože, a Apivita nudi rješenje za uravnoteženu prehranu na prirodan, učinkovit i holistički način. Sigurni smo da će ova dragocjena kozmetika postati omiljeni i nezamjenjivi proizvod u njezi svake žene”, kazala je ovom prigodom Meri Delić.

Kao vodeći proizvodi iz ove linije prirodne kozmetike svakako se ističu prirodni serumi za lice koji svojim sastojcima koži lica daju sjaj, hidrataciju te učinkovito djeluju protiv bora jer sadrže resveratol, osnovni sastojak crnog vina koji aktivira sintezu sirtuina (proteina mladosti) koji produljuju život fibroblasta u stanicama povećavajući proizvodnju kolagena i elastina.

Osim proizvoda za njegu kože lica i tijela, Apivita brine i za kosu. Apivita Propoline linija za njegu kose tretira sve probleme kose i vlasišta na holistički i potpuno prirodan način.

Linija se sastoji od prirodnih organskih ekstrakata koji nude najsigurnije i prirodno rješenje, istovremeno pružajući dodatni specijalizirani kozmetički tretman.

Apivita u svojoj ponudi nudi i nature’s hair color, prvu trajnu boju za kosu koja ne sadrži PPD, glavni uzročnik alergija, te Express beauty maske i balzame za njegu usana.