desperados-festival-zrce-desperados-tulumVrućim tulumom u prepunom klubu Papaya na Zrću započeo je Desperados Festival koji traje do 20. kolovoza. Festival je otvorio legendarni Tiesto, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, koji se pobrinuo za odličnu atmosferu prvog festivalskog dana.

Tiesto je jedan od najuspješnijih i najboljih DJ-a svih vremena, a ovo je već peta godina zaredom da gostuje u novaljskoj Papayi.

Nakon Tiesta, koji je otvorio četverodnevni ljetni Desperados Festival, odlična zabava se nastavlja: u četvrtak 18. kolovoza nastupit će Arno Cost, 19. kolovoza Andy Moore, a 20. kolovoza Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia).

Plesačice, tetovaže, sjajna glazba jednog od najuspješnijih DJ-a i rasplesano mnoštvo, zaslužni su za uzavrelu atmosferu u koju se savršeno uklopio Desperados – pivo koje oslobađa divlju stranu zabave. Zabavu je začinila i Desperados patrola koja je prisutnima dijelila prigodne poklone.

desperados-festival-zrce-001Desperados je vrhunsko, svjetski poznato lager pivo s okusom tekile koje odlikuju savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i egzotičnog okusa tekile uz udio alkohola od 5,9%, zlatna boja i intenzivan miris.

Namijenjen je, prije svega, mlađim ljudima željnim dobrog provoda i dobre zabave, a svojim pakiranjem u posebno dizajniranu bocu od 0,33 l omogućuje uživanje direktno iz boce te time i jedinstven doživljaj.