db-trgovina-izlog-nU Zagrebu, u Radićevoj ulici 12, Dida Boža otvara vrata novog Gift Shopa u kojemu će kupci imati priliku degustirati ekološke džemove, odabrati svoj poklon paket i zabaviti se uz kreaciju personaliziranih poruka.

Gift Shop Dida Boža priča o životu, djelu i stvaralaštvu nekoć obiteljske tradicije koja se razvila u ekološku proizvodnju džemova od smokava i ostalih delikatesa bogatih okusa, koji se provode po najvišim ekološkim standardima.

Dida Boža je stvarna osoba iz Vodica, djed vlasnika tvrtke koji je cijeli život živio i radio na zemlji, uzgajao smokve i masline. Danas se proizvodnja odvija u strogo kontroliranim pogonima pri čemu se svaka ekološki uzgojena smokva ručno otvara i kontrolira, a sve kako bi džem zadržao vrsnu kvalitetu. Visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno branih plodova daje džemovima punu i osobitu aromu.

Kraljica Dida Božinom asortimana jest džem od smokve koji je doživio veliki uspjeh na međunarodnim tržištima. U posljednjih 9 godina džemovi Dida Boža su osvojili sedam zlatnih odličja za izvrsnost, među kojima su dva zlatna osvojena (2004. i 2010.) na prestižnom međunarodnom sajmu gurmanske hrane Fancy Food Show u New Yorku koji okuplja više od 46.000 proizvođača i profesionalaca iz prehrambene industrije diljem svijeta.

db-pogled-prema-pultuTijekom 2015. godine proizvedeno i izvezeno je više od 50 kontejnera džemova plasirano u trgovine širom SAD-a, među kojima i poznatog Whole Foods lanca zdrave hrane. U Dida Boži kažu kako je za uspjeh na američkom tržištu zaslužan izvrstan okus, priča o tradiciji iz Hrvatske, kao i način prezentacije i prodaje – naime u SAD-u se džemovi, brandirani kao Dalmatia Fig Spreads, prodaju uz sireve, te se savršeno nadopunjuju i kao takvi se konzumiraju širom zemlje.

Dida Boža proizvodi obuhvaćaju širok asortiman, te okupljaju najbolje od hrvatskih okusa i na Vaš stol donose sve veći broj zdravih, gurmanskih, te jedinstveno netipičnih delicija. Osim poznatih džemova od smokava i voćnih namaza, u asortimanu možete pronaći ajvar moćnog okusa, ukusne prirodne sokove, a dio proizvoda iz Gift shopa će biti ekskluzivni za hrvatsko tržište poput smokvenjaka (kolača od smokava sa bademima) i čoko proizvoda u tamnoj čokoladi.

U ovom tradicionalnom Gift Shopu kupci će imati priliku degustirati ekološke džemove, odabrati svoj poklon paket i zabaviti se uz kreaciju personaliziranih poruka.