IzlogPredstavljamoDiskont Stanić otvorio svoju 15. prodavaonicu

Diskont Stanić otvorio svoju 15. prodavaonicu

diskont-stanic-samoborska-eksterijer-largeTvrtka Stanić d.o.o. danas je otvorila treću prodavaonicu u Zagrebu u okviru svog maloprodajnog brenda “Diskont Stanić-Gastro Centar”.

Otvaranjem maloprodaje u Stenjevcu, na adresi Samoborska cesta 91, željeli su se približiti svojim malim i gastro kupcima i u zapadnom dijelu grada, ističu iz tvrtke.

U Diskontima Stanić mogu se pronaći najbolji proizvodi izabrani u portfelju od 1500 proizvoda, od mliječnog, mesnog i smrznutog asortimana, do slastica, začina, umaka i drugih proizvoda u velikim pakiranjima za gastro kupce, kao i u manjim pakiranjima za retail kupce.

diskont-stanic-samoborska-interijer-largeSvi proizvodi dostupni su po iznimno povoljnim cijenama, praćeni stalnim akcijama, gratis pakiranjima i promocijama, ističu iz Stanića.

Stanić d.o.o. posjeduje 15 vlastitih maloprodaja širom Hrvatske, s ciljem daljnjeg širenja vlastite maloprodajne mreže.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...