pedro-tuna-komadiRobna marka Pedro u kategoriji konzervirane ribe nudi tuna komade u biljnom ulju 185 g, tuna komadiće u biljnom ulju 185 g, tuna komade u biljnom ulju 1705 g, tunu s povrćem 185 g i tunu u umaku od rajčice 185 g.

Najpopularniji, a ujedno i najprodavaniji proizvod je Pedro tuna komadi u biljnom ulju 185 g, a slijede ga tuna komadići 185 g te tuna s povrćem 185 g.

Zahvaljujući razvijenoj mreži distribucijske tvrtke Stanić d.o.o. Pedro konzerviranu ribu može se pronaći na policama više od 3000 prodajnih lokacija u cijeloj Hrvatskoj.

Brend Pedro na hrvatskom je tržištu prisutan već desetak godina te je prepoznat i prihvaćen od potrošača kao proizvod konstantne kvalitete i povoljne cijene.

“Konstantna kvaliteta rezultat je vrlo uspješnog poslovnog odnosa s jednim od najvećih dobavljača konzervirane ribe za Europu, a zbog izuzetno dobre nacionalne pokrivenosti i zastupljenosti, kako kod malih, tako i kod velikih ključnih kupaca i u HoReCa kanalu prodaje, u samom smo vrhu u ovoj kategoriji proizvoda”, ističe Tea Kapetanović iz Stanića.

Pedro konzervirane ribe karakterizira jednostavna upotreba zbog “easy open” pakiranja, što omogućava konzumaciju u svakom trenutku bez potrebe za klasičnim otvaračem za konzerve.

Meso tune spada u kategoriju zdrave i hranjive ishrane te bi stoga trebala biti prisutna u svakodnevnom jelovniku čovjeka. Osim što predstavlja brz gotov obrok, idealan je izbor i za razne kulinarske ideje pa su tako vrlo popularne pizze s tunom, sezonske salate, namazi, tjestenine, slani kolači, složenci i drugi pripravci.

Iz Stanića ističu kako tijekom cijele godine potrošače za lojalnost daruju stalnim gratis akcijama i pakiranjima poput akcijskog tris pakiranja, cjenovnim sniženjima, a proizvode i važnost tune u ishrani nastoje potrošačima približiti brojnim promocijama i degustacijama. Od noviteta u asortimanu ističu riblje paštete koje će se na tržištu pojaviti do kraja godine.