nivea sun kids sprejnivea-sun-kids-sprejNajavljena turneja duž hrvatske obale s Inicijativom dermatoloških pregleda po plažama

Nivea Sun i dm svim vrtićima u Hrvatskoj daruju paket dječjih proizvoda za zaštitu od sunca u sklopu kampanje “Zaštiti se…i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu!”, izvijestili su danas iz tvrtke Beiersdorf Hrvatska.

Na ovu zajedničku akciju, ističe se u priopćenju, dm i Nivea Sun odlučili su se kako bi skrenuli pozornost na opasnost izlaganja djece sunčanju, naglasili važnost pravilnog i redovitog mazanja sredstvima za sunčanje te upozorili sve građane na odgovorno ponašanje na suncu.

Pozitivne reakcije javnosti doprinijele su nastavku suradnje dm-a s partnerima projekta – Hrvatskim dermatovenerološkim društvom i Referentnim centrom za melanom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske te pokroviteljima Ministarstvom obrazovanja, znanosti i športa.

U humanitarno-edukativnu kampanju “Zaštiti se…i neka cijeli svijet još sja u suncu!“ treću godinu zaredom uključila se i Nivea Sun, a od ove godine Inicijativi dermatoloških pregleda na hrvatskim plažama pridružilo se i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

dm i Nivea Sun tijekom srpnja i kolovoza organiziraju besplatne dermatološke preglede na hrvatskim plažama s ciljem edukacije o važnosti zaštite od UV zračenja i prevencije melanoma.

Tim stručnjaka Hrvatskog dermatološkog društva na čelu s prof.dr.sc. Mirnom Šitum, dr.med. primarijus, posjetit će 2.8. Makarsku, 9.8. Split, 12.8. Pulu i 13.8. Crikvenicu, ističe se.