e-learning-podravka-konferencija-ilustracija-midi“Znanje u fokusu” naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga isključivo u korporacijskom okružju koju organizira Podravka.

Cjelodnevna konferencija okupit će u Koprivnici 14. rujna vodeće HR menadžere hrvatskih i stranih kompanija poput Coca-Cole, Vipneta, Microsofta, Plive, Saponije, HOK-a, Volksbanke, Auraloga, SkillSofta, Cognite, Posao.hr i HRCentra, priopćeno je iz Podravke.

Specifičnost konferencije je fokusiranost na primjenu novih tehnologija u procesima obrazovanja i upravljanja znanjem isključivo u korporativnom sektoru.

Dok je u akademskoj zajednici e-učenje već odavno prepoznato, na ovoj konferenciji raspravljat će se o tome kako se snašao korporativni sektor. Podaci govore da je e-learning u korporacijskim rukama postao moćan poslovni alat iskorišten na različite inovativne načine, a sve u cilju poticanja inovativnosti, kreativnosti i intelektualnog potencijala zaposlenika, ističe se u najavi konferencije.

Krovna tema konferencije “Znanje u fokusu” upućuje na važnost njegovanja znanja kao konkurentske prednosti organizacija, a polaznicima će omogućiti razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o mogućnostima, izazovima i trendovima primjene ICT-a u provođenju različitih procesa učenja u organizacijama.