Dove nastavlja stvarati linije za njegu tijela kojima je cilj hidratizirana i njegovana koža. Ove jeseni, u omiljene rituale svakodnevne brige za kožu dodao je dva sjajna noviteta – piling za tijelo i losion za tijelo u spreju. S inovativnim formulama, praktičnim pakiranjima i neodoljivim mirisima Dove svoje obožavatelje iznenađuje već godinama. Dva noviteta među proizvodima popularnog branda garancija su dobre beauty rutine koju koža zaslužuje.

Crushed macadamia & rice milk piling

Novi Dove pilinzi za tijelo hrane kožu ostavljajući je glatkom nakon svakog tuširanja. Sa svojom nježnom, ali djelotvornom teksturom i umirujućim mirisima, pilinzi za tijelo s prirodnim zrncima ostavljaju kožu glatkom i hidratiziranom. Obogaćeni četvrtinom Dove hidratantne kreme, pomažu ukloniti mrtve i suhe površinske stanice i otkriti prirodnu ljepotu kože, a dolaze u dvije mirisne varijante.

Pomegranate seeds & shea butter piling za tijelo

Dok će Dove Pomegranate seeds & shea butter piling za tijelo ispuniti tuš laganim i slatkim mirisom šipka te nahraniti kožu, blaga tekstura Crushed macadamia & rice milk pilinga savršen je put do svilenkaste i meke kože.

Nourishing Secrets Restoring Coconut Oil & Almond milk

Brzo upijajuća i nemasna formula Dove losiona u spreju s uljem kokosa i bademovim mlijekom – Dove Nourishing Secrets Restoring Coconut Oil & Almond milk – inspirirana je ritualima očuvanja zdravlja i ljepote žena u Indiji, koje bademovo mlijeko i kokosovo ulje koriste u njezi kože više od 4000 godina.

Sastojci su to poznati po doprinosu zacjeljivanju kože, a sada su dio fantastičnog losiona u spreju, koji se jednakomjerno nanosi na kožu i prilagođen je svim tipovima kože.

Kao brend koji potiče brigu o sebi i njezi kože, Dove je postao dom stvarne ljepote. Stvarajući kvalitetne proizvode, Dove proizvodi motiviraju žene za stvaranjem svijeta u kojem je ljepota izvor samopouzdanja, a ne tjeskobe.