Kozmo predstavio nove proizvode vlastite robne marke

kozmo-piling-za-tijelokozmo-piling-za-licePiling za lice i tijelo, proizvedeni od strane kozmetičke kuće Olival, nova su dva proizvoda kojima je drogerijski lanac Kozmo proširio svoju ponudu vlastite robne marke.

Kozmo piling krema za tijelo 150 ml može se kupiti po maloprodajnoj cijeni od 24,99 kn.

Piling krema za tijelo s marelicom i maslinom namijenjena je za prirodnu njegu kože, a za postizanje glatke i zdrave kože potrebno je napraviti piling s kojim odstranjujemo površinske, mrtve stanice i na taj se način koža obnavlja i diše.

Kozmo piling krema za lice 75 ml također se može pronaći po maloprodajnoj cijeni od 24,99 kn.

Piling krema za lice s marelicom i zelenom glinom namijenjena je za prirodnu njegu kože. Kako je lice jako izloženo vanjskim utjecajima piling je odlično rješenje za liječenje akni, ublažavanje i sprečavanje tamnih mrlja te poticanje obnavljanja kože. Masnoj koži piling je potreban jednom tjedno, a osjetljivoj jednom mjesečno.

Proizvođač novih krema u ponudi Kozmo robne marke, tvrtka Olival, bavi se proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćenu aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Gotovo svaki proizvod tvrtke sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom. Kozmetika Olival razvila se na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji, rečeno je na današnjoj prezentaciji novih proizvoda.

Kozmo robnu marku sada čini 16 proizvoda za njegu lica i tijela, sredstva za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeće, lučice, balzam za usne s medom i propolisom, maska za lice sa zelenom glinom i maslinom, univerzalna zaštitna mast, hidratantna krema za lice i tijelo, piling za lice i piling za tijelo, omekšivači Ljetni maestral i Proljetno jutro, deterdženti za suđe Limun i Jabuka te po tri kombinacije mirisnih svijeća i mirisnih lučica (Lavanda, Bakin kolač i Grožđe).

Dobavljači s kojima Kozmo surađuje na pripremi Kozmo robne marke su, uz Olival, još i PC grupa – svijeće i lučice te KG Zelina – deterdženti i omekšivači, a svi su proizvodi dostupni od ovoga tjedna u Kozmo drogerijama diljem Hrvatske.

“Zadovoljstvo nam je kada možemo u današnja teška vremena za hrvatsku industriju i proizvodnju reći kako predstavljamo dva nova proizvoda, osmišljena, kreirana i proizvedena u Hrvatskoj. Jednako tako, zadovoljstvo je raditi s našim ljudima koji su u proizvode privatne marke Kozmo ugradili svoju maštu, trud i vjernost tradiciji hrvatske kvalitete. Danas smo predstavili piling za lice i tijelo, a u planu nam je do kraja ove kalendarske godine predstaviti još nekoliko novih proizvoda te u idućoj godini nastaviti širiti ponudu vlastite robne marke”, kazala je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Prethodni članakDeloitte: Agrokor najveća, T-HT najprofitabilnija kompanija u Adria regiji
Sljedeći članakPevec nakon stečajnog postupka nastavlja poslovanje kao Pevec d.d.