Dr. Oetker Milk Shake deserti – poslastica za sve uzraste

Tvrtka  Dr. Oetker, hrvatskom  je  tržištu  predstavila Dr. Oetker Milk Shake deserte za pripremu ukusnih i osvježavajućih napitaka, idealnih za brzo osvježenje u ljetnim mjesecima koji su pred nama. Na tržištu su se  pojavili  u  3  omiljena  okusa:  vanilije, čokolade  i  jagode,  a  karakterizira  ih punoća  okusa  te  kremasta  i  pjenasta  tekstura.  Pakirani  su  u  vrećici  koja  je dostatna za pripremu jednoga napitka.

Priprema  ove  poslastice  vrlo  je  jednostavna.  Dovoljno  je  pomiješati  sadržaj vrećice s 2 dcl hladnog mlijeka te protresti u shakeru 1 minutu. Osim pripreme u shakeru, moguća je i priprema u čaši gdje se sadržaj miješa 1 minutu vilicom ili pak u zasebnoj posudi štapnim mikserom ili mikserom za instant kavu.

Dr. Oetker Milk Shake deserti u prahu vrlo su jednostavni za čuvanje jer nisu podložni promjenama uslijed visokih temperatura te ih nije potrebno skladištiti u hladnjaku. Zbog svega toga, a i zbog praktičnog pakiranja, pogodni su za brz i osvježavajući užitak u svakome trenutku i na svakome mjestu – u kući, na poslu, na izletu ili odmoru.

Prijedlog pozicioniranja je na polici s ostalim Dr. Oetker desertima, uz Dr. Oetker Ledene deserte kako bi se postigao blok «hladnih» deserata, a dodatno pozicioniranje moguće je na polici s instant napicima. Na raspolaganju su i atraktivni displeji koji potiču impulzivnu kupnju i prodajno mjesto čine još atraktivnijim.

Preporučena MP cijena: 3,55 kn.

Logistički podaci: Milk Shake vanilija 32 g, Milk Shake čokolada 36 g, Milk Shake jagoda 36 g; 36 kom/kart; 216 kart/pal; rok uporabe je 18 mjeseci.

Proizvođač: Dr. Oetker Kft, Mađarska; Uvoznik za Hrvatsku: Dr. Oetker d.o.o., Josipa Lončara 9a, Zagreb.
Tel: +385 1 3438 299, fax: +385 1 3496 391, www.oetker.hr.

Uvoznik za BiH: Spanish Market d.o.o., Sarajevo

Uvoznik za Sloveniju: Dr. Oetker, d.o.o., Trzin, Slovenija