Dubravko Folnoviå_Adria Snack Company d.o.oDubravko Folnović novi je direktor tvrtke Adria Snack Company, koja proizvodi i distribuira grickalice.

Nakon što je diplomirao marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, karijeru je započeo u nabavi Gastro Grupe, gdje je, nakon samo godinu dana, preuzeo poziciju izvršnog direktora nabave i prodaje.

Krajem 2008. godine prelazi u Dukat, gdje dugi niz godina, do prelaska u Adria Snack Company, radi na rukovodećim pozicijama za područje Hrvatske i regije. Svoje znanje dodatno je usavršio i na specijalističkom studiju prodajnog menadžmenta.

“Adria Snack Company usmjeren je na razvoj i jačanje konkurentnosti snack brendova, daljnji rast poslovanja u snack kategoriji, proizvodne i tehnološke inovacije u skladu s globalnim trendovima te jačanje liderske pozicije na tržištu regije Adria, a time i jačanje pozicije Franck Grupe. Uvjereni smo da će Folnović svojim iskustvom i stručnošću uspješno upravljati realizacijom ovih ambicioznih planova”, rekao je Ivan Artuković, član Uprave Francka.

Adria Snack Company , kao joint venture partnerstvo između Francka i Intersnacka, službeno je krenuo s radom 1. listopada 2015. sa sjedištem u Zagrebu. Cilj partnerstva je realizacija dugoročne zajedničke strategije snažnog fokusa na razvoj poslovanja u segmentu slanog snacka. Adria Snack Company upravlja tržišnim i prodajnim nastupom odnosno cjelokupnim snack poslovanjem oba partnera na tržištima u regiji Adria.

U sklopu ovoga partnerstva, Franck je 1. siječnja 2016. preuzeo distribuciju Intersnackovih brendova što znači da je odgovoran za distribuciju cjelokupnog portfelja Adria Snack Company za hrvatsko tržište.