Dukat Maslačak – novi miješani namaz od maslaca i biljne masti

Dukat lansirao Maslačak, jedinstveni namaz od maslaca i biljne masti – Lako mazivi namaz Maslačak bogat izvor vitamina A, D i E

Miješani namaz od maslaca i biljne masti Maslačak prva je ovogodišnja ukusna i zdrava novost iz Dukata. Osluškujući potrebe potrošača i uvodeći trendove u mliječnoj industriji, Dukat je lansirao Maslačak, lako mazivi miješani namaz od maslaca i biljne masti. Ovaj je namaz proizveden bez konzervansa i dragocjen je izvor vitamina A, D i E, zbog čega je važan sastojak uravnotežene prehrane cijele obitelji.

Dukatov Maslačak osiromašen je zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom koji je glavni uzročnik bolesti srca i krvnih žila. Uz zdrav sastav, Maslačak odlikuje i iznimno bogat i ukusno slankast okus. Ovaj je Dukatov namaz najukusniji sa svježim kruhom za doručak, a zbog bogatog okusa idealan je i kao namaz za razne sendviče.
Maslačak je dostupan u praktičnom pakiranju od 250 grama i zbog svoje je mazivosti idealan za brzi međuobrok jer je odmah nakon vađenja iz hladnjaka spreman za mazanje.

Dukatov Maslačak namijenjen je svima koji uživaju u ukusnoj hrani, a vode računa o zdravlju. Bilo da je riječ o svakodnevnom doručku uz Maslačak i kruh ili namazu za međuobroke – Maslačak će obogatiti svaki obrok.

Prethodni članakProsinac 2008.
Sljedeći članakJavite nam se!