Dukat predstavio prvo trajno mlijeko u boci

Nova boca za trajno mlijeko superiorna je i funkcionalna ambalaža koja odgovara na potrebe suvremenog potrošača za kvalitetnom i praktičnom ambalažom trajnog mlijeka

Dukatova nova boca za trajno mlijeko u potpunosti čuva sve prirodne sastojke i čuva kvalitetu mlijeka.

Višeslojna ambalaža čuva mlijeko od svjetlosti dok dvostruko zatvaranje boce folijom i čepom čuva mlijeko od vanjskih utjecaja.

Osim toga, nova je boca za trajno mlijeko izuzetno praktična; nema prolijevanja mlijeka čak i kada je boca puna, mlijeko je moguće iskoristiti do posljednje kapi, boca se stabilno drži u ruci zahvaljujući svom ergonomskom obliku i štedi prostor u hladnjaku.

Dukat trajno mlijeko u boci potrošačima je ponuđeno kao jednolitarsko i transportno šestlitarsko pakiranje. Transportno „6-pack“ pakiranje je izuzetno praktično zahvaljujući ručki za nošenje te dvostrukoj perforaciji koja omogućava jednostavno i lako otvaranje transportnog pakiranja mlijeka.

Kod oblikovanja ambalaže u Dukatu su mislili i na blagajnice: tako je bar-kod pozicioniran i na dno transportnog pakiranja kako ga blagajnice ne bi morale dizati i okretati prilikom skeniranja proizvoda.

Za sve one koji paze na energetski unos preporučujemo Dukat trajno mlijeko u boci sa samo 0,5 posto mliječne masti. Za djecu u razvoju roditelji će izabrati mlijeko s 3,8 posto mliječne masti dok se ostalim potrošačima preporučuje ono s 2,8 posto mliječne masti.

Dukat je nositelj Trusted brand priznanja najpouzdanije robne marke mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj za 2008., 2009. i 2010. godinu.

Preporučena cijena: 5,49 kn