Dukat snizio cijene najtraženijih proizvoda za 25 posto

dukat-snizenje-cijena-2Mliječna industrija Dukat od početka ožujka na tržištu je ponudila paletu svojih proizvoda po sniženim, akcijskim cijenama. Radi se o 27 najvažnijih, dnevno potrebnih mliječnih proizvoda čija je cijena snižena za 25 posto, ističe se u današnjem priopćenju Dukata.

Tako je Dukat trajno mlijeko u boci u 8-litarskom pakiranju dostupno po cijeni od 4,99 kn po litri, dok je snižena cijena Dukat čvrstog jogurta u kantici od 800 g, poznatijeg kao “jogurt sa zelenim poklopcem”, 7,99 kn.

Dukat tekući jogurt u elopak pakovanju od 1 kg potrošačima se nudi po cijeni od 8,99 kn, dok se 500 g Dukat svježeg posnog sira može kupiti za 13,99 kn.

Dukat maslac premium kvalitete dostupan je po cijeni od 14,99 za pakovanje od 250 g.

dukat-snizenje-cijena-1Cjenovno najpovoljniji proizvodi Dukata označeni su na prodajnim mjestima crvenim akcijskim strelicama i tekstom “Najbolji omjer cijene i kvalitete”.

Sniženje cijena osnovnih prehrambenih proizvoda Dukata doprinos je tvrtke kvalitetnoj i uravnoteženoj prehrani hrvatskih potrošača u vrijeme neprekidnog rasta svih životnih troškova i smanjenja kupovne moći, navode iz tvrtke.

“Dukat zahvaljuje svojim potrošačima na Trusted brand priznanju najpouzdanije robne marke mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, koje upravo potrošači dodjeljuju Dukatu već šestu godinu zaredom”, kaže se u priopćenju.

Prethodni članakKnorr mješavine začina za pripremu mesa i umaka
Sljedeći članakProizvođačke cijene na godišnjoj razini više za 5,8 posto