Dukat vruća čokolada

Dukat vruća čokolada izvrstan je odabir za svaku prigodu: dodatak malo tučenog vrhnja učinit će je finim desertom nakon obroka, može se poslužiti i kao međuobrok, a nekima će uspješno zamijeniti i prvu jutarnju kavu

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka. Kao i ostali Dukatovi proizvodi, i vruća se čokolada spravlja od mlijeka vrhunske kvalitete, dok su najfinija čokolada i kakao ključni sastojci zaslužni za bogat i kremast čokoladni okus. Kako je pred nama zasigurno još dana popraćenih nižim temperaturama, Dukat vruća čokolada idealan je napitak za ugrijati se u hladnim danima. Sve što je potrebno učiniti jest ovaj kremasti napitak zagrijati i poslužiti topao u omiljenoj šalici.

Iako sam naziv sugerira konzumaciju u toploj varijanti, Dukat vruća čokolada jednako je neodoljiva i hladna. Dukat vruća čokolada izvrstan je odabir za svaku prigodu: dodatak malo tučenog vrhnja učinit će je finim desertom nakon obroka, može se poslužiti i kao međuobrok, a nekima će uspješno zamijeniti i prvu jutarnju kavu. Dukat vruća čokolada dolazi u bočici od 0,5 l i dostupna je na policama trgovina diljem Hrvatske po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10,99 kuna, a možete je pronaći i na dukatshop.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDuhanski proizvodi: Smanjen udio crnog tržišta
Sljedeći članakPranje posuđa – Tržišni trendovi: Snažan rast zbog novih uvjeta života