Nakon uspješnog lansiranja mješavina Cheesecake i Cookies & Cream cake, CREMOSO linija obogaćena je još jednom omiljenim okusom: Dr. Oetker Choco Cheesecake! Uz pomoć Dr. Oetker mješavina kolači uvijek uspijevaju – čak i onima manje iskusnima. Stoga, kad su kolači u pitanju, potrošač vjeruje Dr. Oetkeru – svom specijalistu za kolače.

Tako je i s CREMOSO linijom: ovaj kremasti spoj omiljenog cheesecakea s neodoljivom čokoladom postat će omiljeni kolač kod potrošača svih uzrasta. Jer ova čokoladna delicija spremna je za 15 minuta u varijanti pripreme bez pečenja. Oni koji su ljubitelji te varijante, mogu svoj novi cheesecake i peći.

Atraktivna ambalaža i uvijek omiljeni okus kremaste čokolade jamči vidljivost na policama i impulzivnu kupnju. Jer čokolada i Cheesecake se vole – a voli ih i promet ?

Tko kombinira – taj profitira!

Ova ponuda dvostruko je dobra:
• Muffini su najprodavaniji artikli u segmentu mješavina za kolače.
• Mramorni kolač klasik je bez premca.

Sada Dr. Oetker kombinira ova dva neodoljiva klasika i predstavlja novu mješavinu za kolače: Mramorni Muffini!

Prednosti ovog trendy noviteta na policama:
Kao i omiljeni Dr. Oetker čokoladni muffini, i novi mramorni muffini neodoljivo su sočni i aromatični, a mramorna optika čini ih još atraktivnijima. I to za cijelu obitelj!

Priprema je i dalje jednostavna i praktična – muffini su gotovi za tren uz dodatak samo 2 jaja i 125 ml ulja. Odlični su za svaku prigodu, a 12 kalupa je naravno u kutiji. Prepoznatljiva narančasta ambalaža čini blok s najprodavanijim Dr. Oetker mješavinama i jamči prepoznatljivost na polici. Na taj način svi profitiraju s ovom dobitnom kombinacijom koja donosi siguran porast prometa! A potrošaču sigurnost pripreme i užitka u ovom novom klasiku.