Tržišne komunikacijeEkološki Dax proizvodi za čišćenje od sada u Konzumu

Ekološki Dax proizvodi za čišćenje od sada u Konzumu

Dax Eco proizvodiEkološki proizvodi za čišćenje Dax Eco od veljače su dostupni, ekskluzivno samo u Super Konzumima diljem Hrvatske.

Posebnost ove linije je da se upotrebom smanjuje negativan utjecaj na okoliš, a to dokazuje oznaka EU Ecolabel koju nose svi proizvodi iz nove Dax linije.

Dax Eco deterdženti za ručno i strojno pranje suđa, sredstvo za čišćenje stakla i kupaonice već pokrivaju većinu potreba vašeg kućanstva, a ako vam to nije dovoljno, potražite Dax Eco univerzalno sredstvo za čišćenje koje je jednako učinkovito za sve vrste površina u vašem domu.

U istraživanjima zadovoljstva korisnika Dax sredstva za čišćenje potvrdila su svoju kvalitetu u borbi protiv nečistoće u kućanstvima, a čak 97% korisnica Dax Universal sredstva za čišćenje preporučilo bi ga svojim prijateljima.

Dax je Konzumova trgovačka marka koja objedinjuje proizvode iz asortimana namijenjenom čišćenju kućanstva, a više o Dax proizvodima saznajte na web stranici Konzuma ili u novom Konzum katalogu.

PROMO

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...