Erste Card Club uveo aplikaciju NaOku.hr za prodajna mjesta

Pored ukupnog prometa na prodajnim mjestima, aplikacija omogućuje uvid u promete karticama na pojedinačnim prodajnim mjestima korisnika, kao i promete po svakom ugovorenom kartičnom brendu zasebno

Erste Card Club (ECC) uveo je besplatnu web aplikaciju NaOku.hr koja korisnicima daje detaljan pregled platnih transakcija i prometa karticama na prodajnim mjestima, kreiranje izvještaja, kao i preuzimanje obavijesti o troškovima naknada u digitalnom obliku (tzv. računa i specifikacija). Aplikacija je namijenjena svim poslovnim partnerima ECC-a s kojima ima sklopljen ugovor o prihvatu platnih kartica na prodajnim mjestima (Diners Club, Visa, Mastercard, Maestro, JCB i Discover), a razvijena je s ciljem kako bi im se osigurala dodatna kontrola poslovanja u dijelu prihvata platnih kartica te pojednostavnio pristup poslovnim i financijskim podacima.

Pored ukupnog prometa na prodajnim mjestima, aplikacija omogućuje uvid u promete karticama na pojedinačnim prodajnim mjestima korisnika, kao i promete po svakom ugovorenom kartičnom brendu zasebno. Također, omogućuje i kreiranje izvještaja o prometima u CSV ili XLSX formatu, bilo da se koristi već pripremljeni predložak izvještaja, ili kreiran samostalno uz mogućnost izbora 20 različitih vrsta podataka.

Ujedno, aplikacija donosi i pregled troškova naknada po ugovorenom kartičnom brendu tijekom prethodnog mjesečnog obračunskog razdoblja. Korisnicima se omogućuje da temeljem svake primljene Obavijesti kreiraju izvještaj o transakcijama, s podacima u skladu s njihovim poslovnim potrebama. Sve obavijesti dostupne su za tekuću i prethodnu godinu i mogu se preuzeti u digitalnom obliku.

“Erste Card Club sustavno radi na širenju i unapređenju kvalitete mreže prihvata platnih kartica. Kako bismo to mogli nastojimo našim partnerima s kojima imamo ugovor o prihvatu kartica ponuditi što kvalitetnije proizvode i usluge koje će im olakšati i unaprijediti poslovanje. Prednost web portala Naoku.hr je što im u svakom trenutku omogućuje pregled te primanje informacija i obavijesti vezane za platne transakcije, poput Obavijesti o troškovima, jednostavnog pregleda kartičnih transakcija na prodajnim mjestima, kreiranje izvještaja o prometu karticama. U aplikaciju ćemo vrlo skoro uvrstiti i dodatne funkcionalnosti, poput praćenja rezultata naših zajedničkih marketinških aktivnosti i sl.”, kaže Jurgen de Ruijter, član Uprave Erste Card Cluba.

Portal NaOku.hr mogu koristiti svi poslovni partneri Erste Card Cluba koji imaju ugovorenu uslugu prihvata kartica na svojim prodajnim mjestima. Za korištenje usluge potrebno se registrirati popunjavanjem Zahtjeva za pristup portalu, dostupnog na web stranicama ECC-a www.erstecardclub.hr i slanjem e-mailom na adresu naoku_registracija@ecc.hr, ili poštom na adresu Erste Card Cluba.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUdruga Kolibrići leti na krilima Medvedgradovog piva Sretno dijete
Sljedeći članakNovi koncept Jadranka trgovine za najkvalitetnije voće i povrće