Talijanski diskonter Eurospin u Zadru je u četvrtak, 13. kolovoza, otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Kao i u Italiji, gdje njegova mreža broji više od tisuću trgovina te u Sloveniji gdje ih imaju pedesetak, i u zadarskom će supermarketu Eurospin prodavati isključivo svoje robne marke hrane, pića, kućnih potrepština i druge robe po, najavljuju, nižim cijenama od konkurencije.

Trgovački lanac najavio je kako će u Hrvatskoj otvoriti 100 prodajnih mjesta odnosno trgovinu u svim gradovima s više od 10.000 stanovnika, a filozofija mu se temelji na modelu “Pametna kupnja” jer tvrde da prosječna obitelj kupnjom kod njih može uštedjeti 32.412 kuna godišnje.

U ponudi je kompletan asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zamrznutih proizvoda te voća i povrća s više od 2.500 artikala, a nova prodajna mjesta imaju odjel mesnice, delikatese i pekarnice. Svaki se proizvod strogo provjerava u ovlaštenim laboratorijima za analizu te se drže svih strogih propisa i utvrđenih procedura samokontrole.

Nakon Zadra, prema najavama iz kompanije, iduća trgovina bit će 27. kolovoza otvorena u Požegi.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!