VeeMee je prva hrvatska digitalna platforma u poljoprivrednom i trgovačkom sektoru na kojoj potrošači mogu saznati sve o podrijetlu proizvoda koje kupuju.

Jednostavnim skeniranjem QR koda proizvoda pametnim telefonom svaki potrošač može pristupiti profilima na našoj platformi koji sadrže sve relevantne informacije o podrijetlu proizvoda, njegovom proizvođaču, certifikatima, kapacitetima i distributerima.

Neutralna oznaka podrijetla, koja sadrži informacije o sljedivosti hrane od proizvođača preko otkupljivača i distributera do krajnjeg potrošača, upućuje na profil identiteta proizvođača tj. PID profil na VeeMee platformi. Do sada su naši PID-ovi implementirani na više od 1,5 milijuna neutralnih oznaka podrijetla, pružajući time podatke o podrijetlu za više od 4.500 tona svježe robe. Platforma trenutno sadrži više od 1.300 proizvođača koji pokrivaju više od 20.000 ha zemlje, a pristupilo joj je više od 10.500 različitih korisnika iz 720 gradova u 105 zemalja. Prijavu za vlastiti VeeMee PID možete ispuniti pod “Pridružite nam se”.

VeeMee d.o.o.
Adresa: Avenija Dubrovnik 15/12, 10000, Zagreb
Tel: +385 99 808 0565
Web: www.veemee.eu

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!