eva-sardina-s-limunom-115gNa tržištu konzervirane ribe Podravka pod brendom Eva nudi proizvode na bazi sardina, tune, lososa i skuše.

Najprodavaniji proizvodi su Sardine u biljnom ulju 115 g i Tuna fileti u biljnom ulju 115 g, dok su u zadnje vrijeme sve popularnije i Eva tuna salate u pakiranju od 115 g te novi proizvod Eva tuna namaz classic u pakiranjima od 50 g i 100 g.

Eva riblje konzerve karakteriziraju visoki indeksi distribucije pa su kao rezultat toga prisutne u svim trgovačkim lancima na teritoriju RH kao i na velikom broju malih prodajnih mjesta.

Ne navodeći konkretne brojke o tržišnom udjelu iz Podravke ističu kako robna marka Eva ima stabilnu tržišnu poziciju i predstavlja jednog od najznačajnijih igrača u kategoriji konzerviranih ribljih proizvoda.

eva-tuna-fileti-u-biljnom-ulju-115gSa svojom dugogodišnjom prisutnosti na tržištu Eva je postala sinonim za proizvode na bazi sardina, a ulaskom u druge segmente, naročito tunu, postala je atraktivna širem krugu potrošača.

Ovaj brend nudi izuzetno dobar omjer kvalitete i cijene, što je potvrdilo i prošlogodišnje Best Buy Award istraživanje u kojem je upravo Eva ponijela to cijenjeno priznanje.

Od novosti u kategoriji važno je izdvojiti Eva tuna namaz pikant koji je na tržište lansiran početkom rujna na temelju iznimno dobre prihvaćenosti Eva tuna namaza classic.

O marketinškim i prodajnim akcijama Ana Wölfling, direktorica marketinga kategorije Eva ribljih proizvoda i programa Sms, kaže kako Podravka kontinuirano nagrađuje vjernost svojih potrošača tako da se na policama trgovina redovito mogu naći proizvodi iz asortimana Eva ribljih proizvoda u atraktivnim promotivnim pakiranjima.