25 C
Zagreb
Srijeda, 04. kolovoza 2021., 21:54

Digital Takeover

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo Digital Takeover održat će se 8. i 9. rujna 2020., očekuje vas još bogatiji program, stoga, rezervirajte datume, nezaboravno iskustvo donose domaći i svjetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije.
Digital Takeover održat će se na Zagrebačkom Velesajmu i trajat će dva dana – 8. i 9. rujna. Digitalni i inovacijski spektakl centralno je mjesto okupljanja svih decision makera. Na jednome mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a imat ćete priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije. Osim summita, na expo dijelu događaja deseci izlagača će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.
Odgoda događaja u ožujku uslijed pojave globalne pandemije korona virusa donijela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacijski i tranformacijski summit & expo u rujnu imati još bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema, poručuju organizatori.
Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz cijelog svijeta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja sukus dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Datum

08. ruj 2020. - 09. ruj 2020.
Expired!

Vrijeme

08:00 - 18:00

Više informacija

Više informacija

Adresa

Zagrebački velesajam
Category
Više informacija
QR Code