Farina brašna u novom nagrađivanom dizajnu

Poznati brend brašna Farina mijenja svoju ambalažu u skladu s nagrađivanim dizajnom svoje linije posebnih brašna Farina Speciale

U 2020. godini tvrtka Granolio izbacila je na tržište liniju posebnih brašna Farina Speciale. Od lansiranja pa do danas, Farina Speciale pokazala se kao pravi hit kod kupaca, ali i kod domaće i europske dizajnerske struke. Kupci su je nagradili svojim povjerenjem, a stručna zajednica brojnim nagradama kao što je zlato u kategoriji ambalaže na European Design Awards te najboljom ambalažom u selekciji Hrvatskog dizajnerskog društva za 2020./21.

Sada je predstavljen redizajn ambalaže krovnog brenda Farina, koji se nastavlja na nagrađivani dizajn ambalaže Farine Speciale. Suptilna razlika između dvije linije očituje se u malo drugačijem korištenju palete boja. Razlika je dovoljna za jasnu diferencijaciju posebnih brašna od konvencionalnih, a istovremeno je očigledna povezanost krovnog brenda i ekstenzije.

Asortiman brašna Farina broji 11 artikala koji uključuju pšenična bijela brašna, polubijelo, integralno, raženo, crno, namjenska brašna te pšeničnu krupicu–gris. Farina sada, uz pet artikala iz linije posebnih brašna, ima ukupno 16 lica ambalaže koja se sinergijski ističu na policama trgovina.

Ovim potezom nastavlja se osnaživanje brenda Farina, koji je simbol Granolia i njegovog 25-godišnjeg iskustva u mlinarskoj industriji. Farina brašna dugi niz godina zadovoljavaju ukuse kupaca, ali i očekivanja industrijskih proizvođača koji zahtijevaju konzistentnu i vrhunsku kvalitetu brašna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSaponiji dodijeljena “Zelena povelja Osječko-baranjske županije”
Sljedeći članakWasa hrskavi kruh