Garnier Body linija za tijelo sadrži proizvode koji pokrivaju potrebe svih tipova kože, ali najveći dio prodaje u ovoj kategoriji ostvaruje linija za izrazito suhu kožu – Intensive Care linija.

Mlijeko za tijelo 250 ml, krema za ruke 100 ml i univerzalna krema 50 ml iz te linije najprodavaniji su Garnierovi proizvodi u kategoriji njege tijela.

Iz L’Oreala ističu kako su proizvodi dostupni u svim relevantnim drogerijskim i trgovačkim lancima (dm, Bipa, Kozmo, Konzum, Spar, Plodine i dr.), te pritom od ovogodišnjih marketinških aktivnosti u ovoj kategoriji kao najznačajnije izdvajaju lansiranje Ultimate beauty suhog ulja za ljepotu kože tijela – prvog ulja za tijelo s 5x većom koncentracijom hranjivih elemenata od njihovog uobičajenog losiona za tijelo.

Obogaćeno s četiri dragocjena ulja – argan, makadamija, badem i ruža, ovo upijajuće ulje vidno transformira kožu, navode u L’Orealu, a izuzetan miris daju mu sljedeći sastojci: citrus, ciklama, kokos (top note), suncokret, frangipani (srednje note) te vanilija, mošus, sandalovina (bazne note).

Dolazi u pakiranju od 150 ml (pumpica). Drugi važan proizvod u ovoj godini je Body Repair Surgras obnavljajući balzam za tijelo za jako suhu kožu koji dolazi u pakiranju od 200 ml te je obogaćen 20%-tnim glicerinom koji hidratizira kožu i karite maslacem koji kožu čini mekom.

Novi balzam za tijelo pomaže obnavljati zaštitnu funkciju kože, intenzivno hrani kožu te uklanja osjećaj nelagode. Body Repair Surgras obnavljajući balzam za tijelo karakterizira nemasna formula koja se ne lijepi, a brzo upijanje i hipoalergena formula kreirana je tako da minimalizira mogućnost alergijske reakcije.