Gebrüder Weiss: multimodalni prijevoz duž Svilenog puta

Gebrüder Weiss pozicionira se kao stručnjak za prijevoz i logistička rješenja između Europe i Azije

Ponovno oživljavanje nekadašnjeg Svilenog puta kao transportne rute između Kine i Europe: tvrtka Gebrüder Weiss slijedi tu strategiju već dugi niz godina, kako na kopnenim, tako i na zračnim i morskim putevima.

Uz krilaticu Bridging Europe and Asia. Along the Silk Road naša međunarodna transportna i logistička tvrtka pruža informacije o svojoj cjelokupnoj ponudi usluga od Istanbula preko Teherana i Ašgabata do Šangaja. “Umrežavanje između Europe i Azije postaje sve važnije našim klijentima. Stoga izravno na licu mjesta ulažemo u srednjoazijska tržišta u vidu usluga i osoblja”, objašnjava Wolfgang Niessner, predsjednik uprave tvrtke Gebrüder Weiss.

“We follow the customer”
Gospodarski rast u Središnjoj Aziji u narednim bi godinama trebao profitirati prije svega od inicijative kineske infrastrukture “One Belt, One Road”. Tako i za europske izvozničke tvrtke nastaju privlačna nova tržišta.

Kako bi se učinkovito pristupilo tim regijama, tvrtka Gebrüder Weiss uz prijevoz tereta transkontinentalnim zračnim i morskim putovima pruža i intermodalna rješenja za Kinu, kao i veze za prijevoz zbirnog tereta u Kavkaz i Iran.

S vlastitim podružnicama u Gruziji, Rusiji, Turskoj, Kazahstanu i Kini na licu mjesta osiguravamo jedinstvene visoke standarde kvalitete. “Mi smo logistički partner i svojim klijentima stavljamo na raspolaganje strukture koje omogućuju besprijekorno funkcioniranje protoka robe u te regije”, nastavlja Wolfgang Niessner. Više informacija o usluzi tvrtke Gebrüder Weiss “Silk Road” možete pronaći na: http://www.gw-world.com/silkroad/

PROMO

Prethodni članakBosanski sokovi na policama njemačkih trgovačkih lanaca
Sljedeći članakLidl Hrvatska će isplatiti regres svojim zaposlenicima