Genera sapuni: Spoj dizajna, kvalitete i povoljne cijene

genera-s-pumpicom-antibakterijski-1lgenera-s-pumpicom-neutro-1lGenera sapuni na tržištu su prisutni u tekućem obliku u pakiranju od 500 ml i 1000 ml s pumpicom i refill pakiranju od 1000 ml.

Najpopularnije vrste tekućeg sapuna od 1000 ml su neutro i antibakterijski, dok su uz ova dva kod pakiranja od 500 ml popularni i hidratantni, aloe vera i bijeli mošus.

U ponudi Genera tekućih sapuna nalazi se i promotivno pakiranje 350 ml + 150 ml gratis koji dolaze u tri vrste: Mousse beauty, Pleasure flowers i Smile.

Genera tekući sapuni predstavljaju idealan spoj kvalitete, privlačnog dizajna i povoljne cijene. Njihov neutralni pH prilagođen je nježnoj koži ruku, ali su iznimno pogodni i za tijelo i lice. Zbog privlačnog pakiranja, mirisa, boja i visokih higijenskih načela, našim potrošačima postaju sastavni dio kupaonice ili kuhinje, kaže Andrea Šalov, Key Account Manager.

Genera ima zavidan tržišni udio u svojoj kategoriji koji svake godine raste. Prema podacima agencije AC Nielsen Genera zauzima 2. mjesto na tržištu, iza vodećeg Palmolivea. Analizirajući rezultate kategorije tekućih toaletnih sapuna na tržištu Hrvatske u zadnjih nekoliko godina vidljiva je stabilnost cijele kategorije, bez jačeg vrijednosnog pada, odnosno rasta u odnosu na ukupan pad tržišta, navode iz tvrtke Phoenix Distribucija.

S obzirom da se Genera tekući sapuni mogu pronaći u svim super/hipermarketima kao i manjim prodavaonicama nastojimo u suradnji s našim dobavljačem konstantno unaprjeđivati imidž brenda te smatramo da će trgovci i potrošači uz današnju prisutnost raznolike ponude pakiranja i cijena znati prepoznati važnost ove vrlo izazovne i kompetitivne kategorije tekućih toaletnih sapuna, zaključuje Andrea Šalov.

Prethodni članakSrbija: Skuplje cigarete BAT-a i JTI-a
Sljedeći članakMercator-H: Tomislav Bagić v.d. izvršnog direktora za maloprodaju, veleprodaju i marketing