dettol-aparat-originalU ponudi Reckitt Benckisera nalaze se tekući sapuni s ekstraktom aloe vere, lavande i kamilice koji su dostupni u redovnom pakiranju od 250 ml te Dettol gel za suho pranje ruku.

Odnedavno je u ponudu uvedena inovacija u cijeloj kategoriji, automatski dozirni aparat tekućeg sapuna Dettol “No-Touch”, koji dolazi u pakiranju s dodatnim punjenjem od 250 ml u tri mirisa: Classic (Original), Cucumber splash (osvježavajući miris krastavaca) i Green tea (miris zelenog čaja), kao i četiri AA baterije.

Novi Dettol “No-Touch” eliminira milijune bakterija koje svaki dan dospijevaju na ruke, a funkcionira tako da aparat putem posebnog senzora prepoznaje ruke i automatski na njih ispušta optimalnu dozu sapuna.

Ovaj automatski dozirni aparat idealan je za korištenje u kupaonici i kuhinji te je izuzetno jednostavan za uporabu, a za djecu i posebno zabavan.

U Dettol asortimanu također se nalaze i tekući sapun s ekstraktom aloe vere, lavande i kamilice koji su dostupni u redovnom pakiranju od 250 ml, kao i Dettol gel za suho pranje ruku koji je idealan za uporabu na putovanjima, u automobilu, teretani, školi i svakoj drugoj prilici. Svi Dettol proizvodi su podržani od strane Europskog pedijatrijskog društva.

Dettol proizvodi dostupni su u širokoj maloprodaji, a zbog skorašnjeg lansiranja na tržište u Reckitt Benckiseru ne raspolažu s preciznim podacima o tržišnom udjelu ovoga brenda.

“U preporuci Dettol asortimana trgovcima kao najvažniju značajku navela bih da inovacija u obliku Dettol ‘No touch’ kompleta podiže cjelokupnu vrijednost kategorije tekućih sapuna što je od iznimne važnosti. Antibakterijski segment još uvijek nije zaživio u Republici Hrvatskoj te na ovaj način podižemo svijest građana o brizi za vlastito zdravlje i zdravlje njihove obitelji”, ističe Vanessa Lozančić Babić, Brand Manager.