OstaloTVGostovanje Garyja Vaynerchuka u Akademiji Agrokor vina

Gostovanje Garyja Vaynerchuka u Akademiji Agrokor vina

Pionir on-line marketinga poznat kao “Social Media Sommelier”, Gary Vaynerchuk, održao je 27. svibnja 2011. godine degustaciju vina u Akademiji Agrokor vina.

Vaynerchuk, samouki vinski stručnjak, autor je popularnog internet serijala Wine Library TV kojim je unio revoluciju u vinsku industriju. Nedavno je pokrenuo i novi interaktivni projekt naziva Daily Grape u kojem na jedinstven i zabavan način obrađuje teme iz svijeta vina i enologije koristeći društvene medije.

Na degustaciji u Akademiji Agrokor vina Gary je na osebujan način testirao četiri odabrana vina iz portfelja Agrokor vina.

Gosti degustacije imali su priliku kušati vina koja su nagrađena na ovogodišnjem International Wine Challenge ocjenjivanju vina – Principovac Graševina 2008 Iločkih Podruma koja je osvojila zlato, Agrolaguna Festigia Castello 2009 koja je nagrađena srebrom te brončani Postup Donja Banda 2007 Istravina. Četvrto testirano vino je Agrolaguna Laguna Histria Teran 2010..

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...