Grancereale Cioccolato integralni su keksi s komadićima čokolade i kakaom. Svaki je keks Grancereale Cioccolato iz obitelji Barilla proizveden samo od nekoliko osnovnih i jednostavnih sastojaka. Stoga i ima tako prirodan i izvrstan okus i tako se fino drobi u ustima. Bogati su vlaknima, ne sadržavaju bojila i konzervanse te su proizvedeni od pomno odabranih kontroliranih sastojaka.

Keksi Grancereale Frutta sastoje se od odabranih sastojaka i odlikuju se punim, gotovo neobrađenim okusom. Osim toga, poboljšana im je kvaliteta s vidljivim komadima pahuljica od žitarica i suhim voćem. Keksi su bogati vlaknima, mineralima, a u isto vrijeme bez boja i konzervansa. Sastojci keksa Grancereale Frutta daju mu prirodan izgled i obećavaju ukusnu poslasticu od cjelovitih žitarica i suhog voća. Punozrnato brašno, sušene brusnice, jabuke i lješnjaci čine keks prirodnog i izvrsnog okusa.

“Ponosni smo što su nas hrvatski potrošači ocijenili kao inovativno prehrambeno poduzeće koje se neprestano brine o kvaliteti svojih proizvoda i njihovu poboljšanju zbog čega su nam dodijelili prestižan znak kvalitete Odabrani proizvod godine 2019. Tijekom više od 140 godina tradicije obiteljskog poduzeća oduvijek su nastajali najbolji proizvodi. Pritom nas uvijek vodi misao o prirodi, pomno odabranim sastojcima s kontroliranim podrijetlom i odgovornosti prema okolišu”, izjavili su iz Barille.