Od ekonomičnih do luksuznih: AutoZubak nudi veliku kolekciju rabljenih i novih vozila

U današnjem vremenu automobili su postali puno više od običnog prijevoznog sredstva. Oni su simbol stila, luksuza i udobnosti. Bez obzira na vaše preferencije i budžet, AutoZubak je vodeća tvrtka na tržištu koja nudi široku paletu rabljenih i novih vozila.

Zašto se odlučiti za rabljena vozila?

Kupnja rabljenih vozila donosi niz prednosti koje mogu biti privlačne potencijalnim kupcima. U nastavku koji slijedi donosimo vam nekoliko razloga zašto bi to mogla biti odlična ideja.
Niža cijena: rabljena vozila obično su jeftinija od novih modela. To vam omogućuje da pri kupovini uštedite znatnu količinu novca.
Manji gubici na vrijednosti: novi automobili brzo gube na vrijednosti čim izađu iz auto salona, dok su rabljena vozila već su prešla taj najveći dio deprecijacije. To znači da ćete izbjeći velike gubitke na vrijednosti koji su uobičajeni kod novih vozila. Primjerice, većina automobila izgubi 20% na vrijednosti kad se povuče s tržišta. Tijekom prve godine izgubit će još 10%. To nije nezanemarivi gubitak vrijednosti od čak 30%, i to samo u jednoj godini.
Veći izbor: na tržištu ćete pronaći bogatu i raznoliku ponudu rabljenih vozila; možete birati između nebrojeno puno modela i stilova. Lako ćete pronaći automobil koji će savršeno odgovoriti na vaše potrebe, ukus i budžet, čak i ako je model star nekoliko godina.
Manji ekološki otisak: kupovinom rabljenih vozila umjesto novih doprinosite smanjenju potražnje za proizvodnjom novih automobila, što smanjuje ekološki utjecaj i potrošnju potrebnih resursa.

Na što obratiti pažnju kod kupovine rabljenih vozila?

Ako se odlučite za kupovinu rabljenog vozila, dobro ga pregledajte. Zatražite broj šasije odnosno VIN broj koji će vam reći sve o povijesti vozila, o vlasništvu nad vozilom, o tome je li vozilo bilo oštećeno i tako dalje.
Pregledajte i vanjski i unutarnji dio vozila. Provjerite ima li kakvih udubljenja ili hrđe koja može biti znak većih problema. Vjerojatno se ne trebate brinuti zbog manjih ogrebotina, ali veće oštećene površine mogu biti razlog za zabrinutost.
Osim toga, provjerite kilometražu. U prosjeku automobilom godišnje prijeđemo oko 20,000 km. Veća kilometraža podrazumijeva veću istrošenost pojedinih komponenata. Na kraju, ali ne manje važno, zatražite probnu vožnju; tako ćete najbolje procijeniti stanje automobila te odrediti odgovara li vam ili ne.
Redovno održavanje i servisiranje vozila u prošlosti pomoći će vam da izbjegnete eventualne neželjene probleme kasnije u budućnosti. Potražite AutoZubak rabljena vozila i odlučite se za model koji će najbolje odgovoriti na vaše potrebe i budžet. AutoZubak je renomirana tvrtka u prodaji motornih vozila koja osim širokog spektra marki i modela pruža transparentnost u pogledu povijesti vozila i povijesti servisiranja.

Istražite svijet luksuznih automobila u AutoZubak salonu

Novi luksuzni automobili simbol su prestiža i luksuza koji nadmašuju svakodnevna očekivanja. Od svog raskošnog dizajna i naprednih značajki do uzbudljivih performansi, luksuzni automobili predstavljaju vrhunac automobilskog inženjerstva i dizajnerske preciznosti.
Vrhunske marke luksuznih automobila nastavljaju pomicati granice inovacija nudeći vrhunsku tehnologiju, raskošne interijere i uzbudljive performanse. Bilo da vas privlači elegancija Mercedesa, sportski duh BMW-a ili profinjenost Lexusa, svijet luksuznih automobila nudi ponešto za svakoga. Istražite svijet vozila na 4 kotača i upoznajte se s najnovijom tehnologijom. Napredne značajke i uzbudljive performanse ostavit će vas bez daha.
Posjetite AutoZubak trgovinu i istražite različite marke i modele te opcije prilagođene vašim individualnim potrebama. Stručni tim AutoZubak salona pružit će vam visoku razinu usluge i znanja kako bi vam pomogao da pronađete savršeno vozilo. Bez obzira na to jeste li strastveni ljubitelj automobila ili jednostavno tražite automobil koji će zadovoljiti najviše standarde, novi luksuzni automobili nude doživljaj koji se pamti i cijeni, a u AutoZubak trgovini vaši se snovi pretvaraju u stvarnost.

Prethodni članakDNV Adriatica Grupi Vindija uručila certifikat “Proizvedeno bez upotrebe antibiotika”
Sljedeći članakMAGROS: U sektoru trgovine nužni su inovacije i digitalizacija