Društvo Henkel Croatia d.o.o. pristupilo je Etičkom kodeksu za zamjenu hrvatske kune eurom. Etički kodeks utvrđuje načine postupanja poslovnih subjekata u svrhu pouzdanog i transparentnog uvođenja eura u Republici Hrvatskoj, s ciljem stvaranja povjerenja i sigurnog okruženja za potrošače.

“Kao društveno odgovorna tvrtka, Henkel prepoznaje inicijative od javnog značaja i usvajanje Etičkog kodeksa će zasigurno doprinijeti uspješnoj realizaciji prelaska hrvatske kune na euro. Henkel posluje u Hrvatskoj duže od 25 godina s dobro poznatim brendovima poput Persila, Schwarzkopfa, Loctitea, a od 2011. godine pod našim okriljem nalazi se i prodavaonica Henkel shop, koja nudi proizvode za profesionalnu njegu kose. Tijekom svih ovih godina razvili smo široku mrežu partnera i potrošača te želimo učiniti sve kako bismo transparentno i etički pristupili povijesno značajnom procesu za Hrvatsku i nas, kao globalnu tvrtku”, izjavio je Luka Pandžić, menadžer za računovodstvo u tvrtci Henkel Croatia.

Popis aktivnih poslovnih subjekata koji su pristupili Etičkom kodeksu bit će javno dostupan na službenoj internetskoj stranici uvođenja eura www.euro.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!