U nesvakidašnjem bajkovitom ambijentu Kuglane, u šumi Parka Grmoščice u Zagrebu, Henkel je predstavio novi i poboljšani Somat Gold. Gastro specijalitete posebno za ovu prigodu kreirao je poznati chef Marin Medak, a u njima, kao i u spravljanju personaliziranih gin tonica i dobroj glazbi, uživali su blogeri, influenceri i drugi poznati.

Daleko od gradske gužve, brojni gosti naučili su kako svaki začin može oplemeniti jelo, ali i najpopularnije piće današnjice – gin tonic. Baš kao što začini čine čuda u kulinarstvu, poboljšani Somat Gold čini ih u kuhinji. Zahvaljujući snažnoj formuli s 12 funkcija, Somat Gold tablete otklanjaju čak i zagorene ostatke hrane bez potrebe za prednamakanjem posuđa, a dolaze u foliji topivoj u vodi.

S druge strane, Somat Gold gel formula u jedinstvenoj boci s dva odjeljka omogućava kombiniranje dvije djelotvorne formule za snažno čišćenje i odmašćivanje s također novom tehnologijom dubinskog čišćenja. Gold tablete od sada dolaze u novoj fleksibilnoj vrećici s praktičnim zatvaračem koji olakšava otvaranje i ponovno zatvaranje.