london-wine-fair-logo-midiU organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora za trgovinu te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja na sajmu vina u Londonu od 17. do 19. svibnja će se predstaviti 14 tvrtki i 2 Udruge (Vinistra i Vina Liburna – Udruga vinara Zadarske županije) iz područja proizvodnje vina, priopćeno je u ponedjeljak iz HGK.

Na površini od 120 m² štanda I60 izlagat će sljedećih 25 proizvođača vina: Agrokor vina, Arman, Badel 1862, Benvenuti TO, Degrassi, De Georgiis, Galić, Jako vino, Katunar vinarija, Korta Katarina, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, OPG Božo Bačić, OPG Šime Škaulj, Roxanich, Saints hills, Suha punta, Trapan vina, Veralda, Vina Matošević, Vinarija vinski vrh, Vinarija Zdjelarević, Sveučilište u Zadru i Zlatan Otok.

London wine fair vodeći je međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta. Ova sajamska manifestacija je predvodnik u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma, navode iz HGK.