Stručnjakinja za upravljanje organizacijskim razvojem i ljudskim potencijalima, Ivana Soljačić, pridružuje se menadžerskom timu IN2 grupe.

S 20 godina iskustva u razvoju poslovanja s naglaskom na organizacijskom razvoju, razvoju zaposlenika i menadžera, brendiranju poslodavca i upravljanju karijerama, Ivana Soljačić preuzela je poziciju savjetnice Uprave IN2 grupe za strategiju i ljudske potencijale.

Iskustvo je stjecala na različitim pozicijama u Hrvatskom Telekomu, gdje je obnašala i funkcije direktorice u ljudskim potencijalima, ali i u osnovnom poslovanju kao direktorica centara za podršku privatnim i poslovnim korisnicima. U IN2 grupu dolazi s pozicije direktorice ljudskih potencijala HŽ Infrastrukture. Njena će uloga biti oblikovanje i implementacija strategije organizacijskog razvoja te karijera zaposlenika i menadžmenta IN2 grupe kao podrška rastućem timu i izvrsnim rezultatima koje grupa ostvaruje na poslovnom planu.

“Strateško upravljanje internim organizacijskim razvojem postaje sve važnijim zadatkom kompanija koje žele ostvariti ne samo dobre poslovne rezultate, nego i osigurati poticajno radno okruženje koje će okupiti kvalitetne stručnjake. S puno entuzijazma dolazim u IN2 grupu i veselim se radu u ovom perspektivnom i dinamičnom timu”, izjavila je Ivana Soljačić.

“IN2 grupa ostvaruje najbolje poslovne rezultate otkako postoji i važno nam je da naš interni razvoj prati taj poslovni zamah. Stvaranje kvalitetnog radnog iskustva za naše sadašnje i buduće stručnjake, osiguranje njihovog profesionalnog razvoja i osobnog rasta osnovni je preduvjet kontinuirano uspješnog poslovanja. Iako smo i dosad u to ulagali znatan trud, vjerujemo da će nam Ivanino iskustvo pomoći da budemo još bolji”, zaključuje Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!