rijecki-karneval-largeJamnica i Jana izabrane su za službene vode Riječkog karnevala, a poseban kolorit manifestaciji dat će i brend vitaminskih napitaka Juicy Vita

Svjesna sve veće prepoznatosti i kvalitete Riječkog karnevala, ali i društvene odgovornosti koje hrvatske kompanije imaju u pružanju aktivne podrške kvalitetnim projektima i zajednici unutar koje svakodnevno djeluju, Jamnica d.d. odlučila je potpisati Ugovor o suradnji s Riječkim karnevalom te tako dati svoj doprinos ovom, u Hrvatskoj sve prepoznatljivijem turističkom proizvodu, priopćeno je danas iz Jamnice.

Riječki karneval, koji  organizatori zbog značaja u Rijeci, Hrvatskoj, ali i široj regiji sve češće nazivaju i “peto godišnje doba”, održava se od 17. siječnja do Pepelnice i redovno okuplja više od 20.000 sudionika te više od 600.000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva.

Da snažni turistički brendovi mogu postići itekako kvalitetnu sinergiju s vodećim hrvatskim brendovima dodatno potvrđuje i izbor Jane i Jamnice za službene vode ovogodišnjeg Riječkog karnevala, ističe se u priopćenju.

Osim robnih marki vode ovog proizvođača, kao inspiracija za sudjelovanje na Riječkom karnevalu poslužio je brend vitaminskih napitaka Juicy Vita koji je krajem prosinca osvježen novim okusom grejpa.

Upravo je ovaj brend, kažu iz Jamnice, poslužio kao izvrsna inspiracija za predstavljanje na karnevalu. Tako će 11. veljače u Dječjoj karnevalskoj povorci kao i 19. veljače u Međunarodnoj karnevalskoj povorci likovi Juicy Vita limun i Juicy Vita naranča prošetati riječkim ulicama i razveseliti sudionike i posjetitelje, navode iz Jamnice te dodaju kako će tvrtka sudjelovati i na Humanitarnom balu koji se već tradicionalno održava za vrijeme Riječkog karnevala.