cevitana-napiciVitaminski instant napitak Cevitana u okusima naranče, limuna, ananasa i crvene naranče dostupan je na tržištu u vrećicama (od 15 g, 500 g i 1000 g) te u bočici od 200 g.

Na hrvatskom tržištu Cevitana je prisutna pod originalnim brendom Vitaminke iz Prilepa, ali i kao privatna robna marka trgovačkih lanaca: Metro (Fine Food), Billa (Clever), Mercator (Vitaplus) i Kaufland (Grande).

Cevitana se može naći i na policama trgovina u BiH, Crnoj Gori, Sloveniji i Srbiji kao vlastiti brend, ali i kao trgovačka marka Engrotuša (Megavita), Delhazea (Fedela) i lanca DIS (Dobro).

“Sve je to dokaz izuzetno visokog povjerenja najvećih trgovačkih kuća u regiji u kvalitetu ovog proizvoda, a i priznanje našem ukupnom poslovanju. Pritom moramo napomenuti kako ni s jednim od trgovačkih lanaca s kojima smo počeli surađivati na ovom proizvodu nismo imali prekid suradnje, dapače sa svima imamo izuzetno godišnje povećanje prodaje”, kaže Aleksandar Kostadinoski iz Sektora izvoza Vitaminke.

O prodajnim rezultatima navodi kako je Cevitana jedan od najprodavanijih brendova u kategoriji vitaminski instant napici. “Ovaj proizvod već dugi niz godina ima izuzetan rast prodaje i može se naći u prodavaonicama cijele regije. Na osnovu toga smatramo kako je Cevitana jedna od vodećih robnih marki u svojoj kategoriji, iako ne raspolažemo s točnim podacima o tržišnom udjelu.”

Svoj proizvod preporučuju potrošačima zbog najboljeg omjera cijene i kvalitete koji nudi te odlične prepoznatljivosti. Preporuka trgovcima je što na Cevitani mogu ostvariti dobre marže, što proizvod ima visoku frekvenciju prodaje te zadovoljne potrošače.

“Naše poslovanje zasnovano je na principu da uvijek dajemo prednost ulaganju u poboljšanje našeg proizvoda što je u interesu naših potrošača i za njegovu dobrobit, umjesto da ulažemo u skupe i velike promotivne kampanje. Zadovoljstvo kupca kroz degustacije, akcije i nagrade, naš je pristup i ključ uspjeha”, ističe Kostadinoski.