jimmy-i-barbara-stanic-predstavili-labudovu-klupu-ljubavi1Uvijek je lijepo prisjetiti se prvih susreta sa svojom voljenom osobom i dugih, romantičnih šetnji gradom. Kako bi se ti trenuci zauvijek pamtili i iznova proživljavali, Labud je kao dobra stara zagrebačka tvrtka odlučio obogatiti Zagreb mjestom gdje se slavi ljubav, romantika i nježnost.

Labudovu klupu ljubavi na bajkovitom Zrinjevcu, mjestu gdje se nove ljubavi stvaraju, a stare zauvijek traju, predstavio je neponovljivi Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom pjevušeći svoje najveće hitove.

Okupljenim uzvanicima bračni par Stanić prigodno je ispričao svoju ljubavnu priču kroz razgovor s Martinom Validžić koja je moderirala romantični događaj na Zrinjevcu.

Pravi rendez-vous u romantičnom srcu Zagreba uz ljubavni igrokaz jedne ljubavne priče koja traje i danas oduševio je sve okupljene koji su se nakon šarmantno ispričane priče podružili uz kuhano vino i kestene.

“Iznimno smo ponosni i sretni što smo dio jednog predivnog projekta koji slavi tradiciju, ljubav i romantiku. Labud i njegovi brendovi (Čarli, Sanitar, Permetal, Meri Merino, Super Jon, Oliver…), kroz generacije, skoro 70 godina, dijele suživot s obiteljima i sudjeluju u njihovim svakodnevnim poslovima, sretnim trenucima, proslavama, druženjima. Nadamo se da barem u jednom segmentu pomažemo da im život i svakodnevni kućanski poslovi budu lakši. Prije svega, svjesni smo da su ljubav, poštovanje i razumijevanje glavna pokretačka energija, kako u životu tako i u poslu i iza tih vrijednosti čvrsto stojimo. Ovim projektom, poklanjamo našem gradu i svim njegovim sugrađanima i posjetiocima jedan kutak na kojem mogu zastati, odmoriti se i podsjetiti se da je najveća vrijednost u životu ljubav koju dajemo i primamo svaki dan”, kazala je Milica Damjanović, direktorica marketinga Labuda.

Tvrtka Labud sljedeće godine slavi 70 godina postojanja i pridružila se velikom projektu Romantični Zagreb, koji je pokrenut u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i pokroviteljima.

Projekt uključuje interaktivnu digitalnu mapu romantičnih mjesta u Zagrebu, a na nekim od tih lokacija postavljene su Klupe ljubavi koje potpisuje kreativna i darovita product dizajnerica Sanja Rotter.