Job Fair će ove godine okupiti više od 150 poduzeća

16. Job Fair održat će se na Zagrebačkom Velesajmu

U Zagrebu će se 17. i 18. svibnja održati Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Centra karijera FER-a, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET). Zbog velikog interesa poduzeća i posjetitelja, ovogodišnja lokacija Job Faira je Zagrebački Velesajam (Paviljon 11D).

Kao i svake godine, na Job Fairu predstavit će se brojna poduzeća, a ovaj put njih čak 152 iz 14 različitih industrija, većinom iz tehnološkog, informacijskog i komunikacijskog sektora.

Neka od poduzeća koja će se predstaviti su dSPACE, Photomath, Devōt, Span, Infobip, a posjetitelji će moći sudjelovati na ukupno 17 radionica, 24 talka, panel raspravi i Hot Talku. Na kraju dana otvorenja posjetitelji će moći uživati na tradicionalnom Loosen up partiju. Detaljan program kao i detalji oko prijava, nalaze se na linku.

“Drago nam je da i ove godine imamo priliku organizirati Job Fair, koji se pokazao kao jedinstvena prilika za povezivanje i razvijanje odnosa između našeg fakulteta i brojnih poznatih poduzeća koja dolaze iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetitelji će imati priliku slušati govornike iz renomiranih poduzeća, ali i popratiti zanimljivu panel diskusiju, kao i Hot Talk na kojem će ove godine biti Hrvoje Ćosić, direktor Aircasha”, najavile su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Darija Filipović, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDobro vrijeme za trgovačke marke
Sljedeći članakPrihodi Span grupe u prvom kvartalu 25,6 milijuna eura