Jorn Pedersen odlazi iz Uprave Podravke

Jorn Pedersen imenovan je članom Uprave u veljači 2012. godine dok će mu zadnji radni dan biti 18. srpnja 2014. godine

Nadzorni odbor Podravke i Jorn Pedersen sklopili su sporazum o odlasku spomenutog člana Uprave Podravke iz ove kompanije. Pedersen je imenovan članom Uprave u veljači 2012. godine dok će mu zadnji radni dan biti 18. srpnja 2014. godine. U gotovo dvije i pol godine provedene u Podravki prvotno je bio zadužen za međunarodna tržišta, a nakon toga za program dezinvestiranja.

“Nakon izražene želje za radom na određenim razvojnim projektima izvan Podravke, donijeli smo odluku o sporazumnom prekidu suradnje s Jornom Pedersenom kao članom Uprave Podravke”, izjavio je Dubravko Štimac, predsjednik Nadzornog odbora Podravke.

“Radeći dužni niz godina na tržištu Hrvatske, razvio sam određene poslovne ideje te smatram da je sada došlo pravo vrijeme da ih i pretvorim u stvarnost. Nastavit ću živjeti i raditi u Hrvatskoj i iskreno se veselim novoj poslovnoj fazi u mome životu. Nadam se da ću u budućnosti biti u prilici surađivati i s mojom dosadašnjom kompanijom na određenim, obostrano interesnim, područjima”, istaknuo je Jorn Pedersen pri tome zahvaljujući se svima s kojima je surađivao i zaželjevši sve najbolje Upravi Podravke na čelu s predsjednikom Mršićem, kao i svim ostalim kolegama.

Prethodni članakVizualni identitet – prehrambene tvrtke: Povjerenje kroz povijest
Sljedeći članakDanska u 2013. najskuplja, Bugarska najjeftinija zemlja EU-a