juicy-fruits-rio-limunada-025ljuicy-fruits-rio-multi-025lOsim što će ugasiti žeđ i osvježiti bogatim voćnim okusom, Juicy Fruits sokovi od sada se uvijek mogu naći pri ruci u novom mini izdanju od 0,25 l sa sportskim čepom.

Posebno namijenjeni najmlađima, dva popularna Juicy Fruits soka – limunada i multivitamin u novoj bočici ponosno nose i novu etiketu s likovima iz animiranog filma Rio.

Uz veselu i šarenu ekipu iz crtića, klince će svakim otvaranjem bočice iznova osvajati osvježavajući i egzotični Juicy Fruits napitci.

Juicy Fruits sokovi proizvedeni su na bazi prirodne izvorske vode, obogaćeni vitaminom C i ne sadrže konzervanse i umjetna bojila.

Sok od limuna osnova je Juicy Fruits limunade, savršenog osvježenja u svim prilikama dok se bogatstvo voća – naranče, limuna, ananasa, grožđa, marakuje, marelice, banane, manga i guave – stopilo u vrhunski užitak Juicy Fruits multivitamin napitka obogaćenog vitaminima A, C i E.

Nova pakiranje već poznatih okusa zadovoljit će žeđ za avanturom i voćnim osvježenjem koji nas vode upravo u egzotične krajeve Brazila, baš kao i u crtiću Rio.