Juicy osvojio “Coolest Brand Awards” nagradu

Riječ je o natječaju kojeg provodi agencija IPSOS na reprezentativnom uzorku predstavnika generacije Z, svih onih između 11 i 20 godina na području cijele Hrvatske

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada “Coolest Brand Awards” Juicy je osvojio nagradu za najcool brend među sokovima i negaziranim pićima.

Riječ je o natječaju kojeg provodi agencija IPSOS na reprezentativnom uzorku predstavnika generacije Z, svih onih između 11 i 20 godina na području cijele Hrvatske.

Gen Z, pripadnici nove digitalne kulture vrlo su strogi prema odabiru brendova, traže beskompromisnu kvalitetu, brend koji razumije njihove suvremene potrebe, ali i dijeli jednake vrijednosti kao i oni. Njima nije dovoljno da je proizvod ili brand samo vizualno atraktivan, mora imati dublju priču ili višu svrhu.

Nije jednostavno zadovoljiti Z-ovce, no to je dodatni push svima brendovima da budu bolji i inovativniji. Juicy je uvijek bio trendsetter, među prvima su prepoznali potrebu potrošača za bezalkoholnim napicima s više voća i manje šećera. Juicy Fruits i Juicy Ice Tea imaju nove formulacije zahvaljujući kojima imaju isti osvježavajući okus, ali s manjim udjelom šećera i većim udjelom voća, poručuju iz tvrtke Stanić Beverages.

Juicy zajednici se odnedavno pridružio još jedan cool proizvod koji nudi više i bolje. Riječ je o Juicy Vitamin Water, vitaminskoj vodi koja sadrži vitamine potrebne tijelu za normalno funkcioniranje, ali i toliko željeni dnevni boost energije. Juicy Vitamin Water dolazi u dva okusa s dvije različite funkcije – JUICY VITAMIN WATER IMUNOBOOST i JUICY VITAMIN WATER REFRESH.

Super stvar je da Juicy Vitamin Water proizvodi ne sadrže konzervans niti aditive, dodani šećer dolazi isključivo iz voća i potpuno su sigurni i poželjni za zdravlje. Sve navedeno zasigurno je razlog zašto je Generacija Z izabrala Juicy za najcool brend sokova i negaziranih pića u 2022. godini.

“Čast nam je primiti ovu nagradu, posebice jer dolazi od generacije Z. Od generacije koju je najteže osvojiti, ali ujedno od generacije kojoj najviše vjerujemo. Znali smo da smo kul, no nismo znali da smo ovoliko kul”, izjavila je Nina Stanić, brend menadžerica Juicya.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakM&M’S tim nakon deset godina postaje bogatiji za jednog člana
Sljedeći članakHGK: Predstavljene novosti u području funkcionalne i inovativne hrane