Za sve šopingholičare koji svoje najdraže aktivnosti obavljaju i za vrijeme blagdana, dobro je znati radno vrijeme dućana i trgovačkih lanaca.

trgovina-police midiSve Konzumove trgovine će u subotu 4. travnja raditi prema standardnom radnom vremenu.

U nedjelju, na Uskrs, Konzumove prodavaonice neće raditi. Kakvo radno vrijeme imaju na Veliki petak i Uskrsni ponedjeljak, možete pogledati ovdje.

Plodine na Uskrs neće raditi dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi prema nedjeljnom radnom vremenom. U petak i u subotu radit će prema standardnom radnom vremenu.

Sparove trgovine bit će zatvorene na Uskrs dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi od 8 do 14 sati. Na Veliki petak i subotu radit će uobičajeno.

U subotu 4. travnja sve Lidlove trgovine radit će prema redovnom radnom vremenu dok će na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene.

Kauflandove trgovine bit će zatvorene samo na Uskrs.

Trgovački centri
Avenue Mall na Veliki petak i subotu radit će prema redovnom radnom vremenu, na Uskrs će biti zatvoren, a koje će prodavaonice biti otvorene na Uskrsni ponedjeljak, možete pogledati ovdje.

Arena centar bit će na Uskrs također zatvoren dok će na Uskrsni ponedjeljak 6. travnja raditi uobičajeno, od 10 do 21 sat.

Westgate shopping city na Uskrs neće raditi dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi od 10 do 21 sat.

City Centar One u Zagrebu i Splitu na Uskrs neće raditi, a na Uskrsni ponedjeljak radit će prema redovnom radnom vremenu.

King Cross će na Uskrs biti zatvoren, a na Uskrsni ponedjeljak radit će od 9 do 20 sati.

Centar Supernova u Zagrebu neće raditi na Uskrs dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi redovno. Supernova u Sisku će na Veliku subotu raditi skraćeno do 17 sati, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvorena.

Supernova u Šibeniku bit će zatvorena i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak, kao i Supernova u Zadru, u kojem će na Uskrsni ponedjeljak raditi jedino Interspar od 7 do 14 sati. Što se tiče Supernove u Varaždinu, na Veliku subotu prodavaonice će raditi od 9 do 18 sati, Spar od 7 do 21 sat, a Müller od 8 do 21 sat. Na Uskrs će biti zatvorene sve prodavaonice, a na Uskrsni ponedjeljak Spar i Müller radit će od 8 do 14 sati.

Supernova u Slavonskom Brodu neće raditi na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak Interspar i Müller radit će od 8 do 14 sati. Centar Supernova u Karlovcu na Veliku subotu radit će od 9 do 17 sati, a Interspar će raditi redovno. Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak prodavaonice će biti zatvorene, no Interspar će raditi na Uskrsni ponedjeljak od 7 do 14 sati.

U trgovačkom centru Portanova u Osijeku trgovine neće raditi na Uskrs ni na Uskrsni ponedjeljak.

Riječki ZTC će na Uskrs biti zatvoren, a na Uskrsni ponedjeljak radit će od 10 do 21 sat.

Tower Center Rijeka na Uskrs će biti zatvoren, osim V. kata, koji će raditi od 14 do 23 sata, a Cinestar od 15 sati. U ponedjeljak 6. travnja centar će raditi od 13 do 21 sat, V. kat od 10 do 23, a Cinestar od 10 sati.

Ikea će biti zatvorena samo na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak radit će prema redovnom radnom vremenu.

Svi Emmezetini centri diljem Hrvatske neće raditi ni na Uskrs ni na Uskrsni ponedjeljak.

Što se tiče Peveca, prodajni centri na Veliku subotu radit će do 14.30, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi. (tportal.hr)