Fenomen sneaker kulture zaludio je cijeli svijet. Tenisice su izašle sa sportskih terena i postale statusni simbol. Bez obzira radi li se o aukciji, suradnji sa zvijezdama ili običnoj kupnji u dućanu, tenisice dosežu vrtoglave cijene koje mi rado plaćamo (u srpnju je jedan Kanađanin na aukciji dao 437,500 dolara za Nikeove “Moon Shoes” tenisice).

Na panelu “Sneaker Culture” na Weekend Media Festivalu saznajte zašto je za budućnost svakog businessa važno razumjeti fenomen sneaker kulture. Zašto nam nisu više važne torbice, traperice i jakne, nego samo tenisice? Ako želite shvatiti kako se stvara brend kroz društvene mreže, sneakers kultura je fenomen koji treba proučiti.

Andre Ljuština, Croatian Style

Na panel raspravi će sudjelovati Andre Ljuština aka Croatian Style, vlasnik kolekcije tenisica vrijedne više od dva milijuna dolara i osnivač Blitza, online trgovine s rijetkim i najtraženijim primjercima tenisica iz Los Angelesa. Pridružit će mu se DJ i producent Tomo in der Mühlen, također poznat po svom jedinstvenom stilu te njegov kolega, Petar Radojčić Bizzo, DJ i kreativni direktor “True Sneaker Lovera”.

Weekend Media Festival ove se godine održava od 19. do 22. rujna i dovodi više od 150 predavača i panelista. Tijekom tri dana preko 5000 sudionika iz svih zemalja regije moći će uživati u bogatom festivalskom programu koji će se održavati u pet paralelnih dvorana.

Ovogodišnji novitet je Weekend Masterclass koji u najprestižniji hrvatski hotel, Grand Park Hotel Rovinj, dovodi legendarnog čelnika Tag Heuera i Hublota Jean-Claudea Bivera koji će u četvrtak, 19. rujna u 11 sati otkriti tajne vođenja luksuznih brendova i time otvoriti ovogodišnji program festivala.

Koje nas aktualne medijske teme te zanimljivi predavači i stručnjaci očekuju na ovogodišnjem Weekendu možete pronaći u detaljnom programu na službenoj stranici festivala.