Kalodont: Zubne paste i četkice za zube

U segmentu oralne higijene Saponia je prisutna s brendom Kalodont koji obuhvaća široku paletu pasta za zube, a od 2013. godine u ponudi su i nove Kalodont četkice za zube.

Asortiman pasta za zube sastoji se od 15 različitih varijanti te je usko profiliran prema potrebama koje potrošači imaju prilikom održavanja oralne higijene – paste za osjetljive zube, za potpunu njegu zuba, izbjeljivanje, svježinu, paste namijenjene djeci.

U prodaji su četiri varijante pakiranja: 50 ml, 75 ml, 100 ml i 125 ml, a prema veličini najzastupljenija su 75-mililitarska pakiranja.

Najprodavanija varijanta je Kalodont Microgranule 75 ml, a među najprodavanijim pastama su i Kalodont Extra Clean, Herbal i Whitening. Slijede ih Kalodont Extreme White, Medical Protection, Complete&White i Complete Care. Kalodont Strong Mint, Ultra Fresh i Extra Spice u pakovanju od 50 ml značajno doprinose ukupnoj prodaji.

Kalodont paste i četkice za zube Saponia distribuira u sve prodajne objekte na tržištu Hrvatske te izvozi na gotovo sva tržišta u okruženju. Najvažniji kanali prodaje su drogerije, supermarketi i hipermarketi, te velike i male trgovine miješanom robom. Saponia je pred kraj 2013. godine ostvarila suradnju i s poznatim drogerijskim lancem Müller u čijem će se redovnom asortimanu naći Kalodont paste za zube.

“Prošla godina bila je obilježena brojnim novitetima – uvedeno je specijalno limitirano izdanje paste za zube Kalodont Šumska Jagoda te je razvijena i nova pasta za zube Kalodont Total Repair”, ističu iz Saponije te dodaju kako i tijekom 2014. planiraju niz projekata i noviteta na području oralne higijene.

Prethodni članakProsječna plaća u Zagrebu 6.553 kune
Sljedeći članakMinistarstvo kulture: Gradski zavod trebao je zaštititi zgradu Pošte u Jurišićevoj