Karlovačko: Da li ste upoznali Karla?

karlovacko-reklama-ftdNovi glumci, nova priča i nov način snimanja TV reklama za Karlovačko

Karlovačko je oduvijek bilo prepoznato po inovativnom pristupu marketinškoj komunikaciji. Ovih dana, ljubitelji Karlovačkog mogli su vidjeti novu i pomalo drugačiju reklamu za omiljeno hrvatsko pivo. Predstavljena je nova zvijezda reklama za Karlovačko – mladić imena Karlo.

Priča započinje okadom između Karla i njegove dvojice prijatelja, a to su Faca i Buco. U tijeku je snimaje nastavka priče u kojoj će se trojica prijatelja naći u još ponekoj zanimljivoj situaciji….

Karlo shvaća da mu neće biti lako i teška srca pristaje na veliki izazov ali je odlučan osvojiti nagradu. U okviru kampanje, Karlov svakodnevni život razvija se u priču a ulice, kafići i online zajednica podupiru Karla u ostvarenju cilja. U to se uklapa i način snimanja novih reklama koji podsjeća na reality video, kao i ostali komunikacijski kanali koji prate isti pristup i po tome se komunikacija za Karlovačko izdvaja.

“Uvijek želimo biti inovativni i novi u našoj komunikaciji prema potrošačima i Karlo za nas označava novi korak za Karlovačko. Karlo sadrži sve osobine branda: on je običan mladić koji se snalazi u svakodnevnim situacijama ali je istovremeno pozitivan, uživa u životu i društvu prijatelja”, izjavio je Roko Kero, rukovoditelj za robnu marku Karlovačko.

“Ovdje nije riječ o uobičajenoj TV reklami, jer izgleda kao da glumci snimaju sami sebe, kamera je zapravo mali fotoaparat, a i cijeli je koncept reklame drugačiji, s nekoliko uzastopnih nastavaka, s linijom priče koja kreira napetost kod gledatelja”, komentira Ivanka Mabić, voditeljica projekta iz reklamne agencije Bruketa i Žinić, novog partnera Karlovačke pivovare. Ovo je prva zajednička kampanja pivovare i agencije.

Iza simpatičnih likova Karla, Face i Buce stoje mladi, talentirani glumci Borko Perić, Stjepan Perić i Matija Jakšeković, a spotove producira Komakino. Kreativni tim čine Nikola Žinić, Tonči Klarić i Mislav Vidović iz reklamne agencije Bruketa i Žinić.

Prethodni članakSladoled – Ljetna slastica po komadu ili na litre
Sljedeći članakKonzum kreće u naftni biznis