Kaufland

Vrata svoje trgovine otvorio je još jedan Kaufland, i to na samom jugu Hrvatske, u Župi dubrovačkoj. Ovo je prva poslovnica koju je Kaufland otvorio na dubrovačkom području te 46. trgovina u Hrvatskoj. U ugodnoj, veseloj i opuštenoj atmosferi brojni kupci obavljali su svoju kupnju birajući između više od 15.000 proizvoda po odličnim cijenama.

Kupci su povodom otvorenja mogli uživati u koncertu Zsa Zse, a svaki kupac ovom je prigodom dobio i dar. Osim toga, Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu stoga je donirao 5.000 eura Općoj bolnici Dubrovnik.

Trgovina u Župi dubrovačkoj prostire se na 2.200 četvornih metara prodajne površine, sadrži 163 parkirna mjesta, kao i punionicu za e-vozila, a uskoro slijedi izgradnja fotonaponske elektrane na krovu objekta pomoću koje će se moći dobiti od 15 do 20 % potrebne godišnje električne energije za trgovinu. Kaufland je još 2021. godine učinio vrlo važan iskorak te prešao na električnu energiju iz obnovljivih izvora, a novootvorena poslovnica također je izgrađena u skladu s modernim standardima.

Nova trgovina nalazi se na adresi Ulica Sima Savinovića 2, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7.00 do 21.00, a nedjeljom od 8.00 do 21.00 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!