logistika midi U organizaciji tvrtke Logiko i Hrvatske udruge za upravljanje lancem opskrbe (CSCA), u idući četvrtak, 26. ožujka, u zagrebačkom Hotelu Antunović održat će se četvrta Supply Chain Management (SCM) konferencija i Dan moderne logistike.

Cilj konferencije je promovirati izvrsnost, kolaboraciju, edukaciju i nove trendove u hrvatskim lancima opskrbe, a namijenjena je profesionalcima iz područja nabave i logistike – poslodavcima, direktorima i ostalim sudionicima upravljanja, koji žele poboljšati efikasnost svojih upravljačkih procesa.

Na tragu poznate uzrečice da je “lanac jak onoliko koliko mu je jaka najslabija karika”, ovogodišnja konferencija tematizira kako odluke jedne karike utječu na ostale sudionike lanca.

Program se sastoji od predavanja i tri stručna panela, a predavači i sudionici okruglih stolova su vrsni stručnjaci iz maloprodaje, proizvodnje, nabave i logistike iz Hrvatske i iz regije.

S bogatim radnim iskustvom rada u najvećim tvrtkama regije, poput Kraša, Podravke, Konzuma, Violete, i drugih, podijelit će svoje iskustvo upravljanjem informacijama i planiranjem.

Tražit će se odgovori na neka od ključnih pitanja, poput – kakav nam lanac opskrbe treba, kako otkriti najslabiju kariku te kako pojedini dijelovi lanca utječu na cjelinu?

Supply Chain Management konferencija i Dan moderne logistike održavaju se već četvrtu godinu zaredom i bilježe izvrsnu posjećenost, što govori o njihovoj prepoznatosti u poslovnom okruženju.

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti na info@logiko.hr, a za više informacija o samom događaju posjetite stranicu www.poslovni-seminari.com.